Government Jobs Uttar Pradesh Government Jobs

UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024, Check eligibility, Apply Online, Last Date

By govtjobguide

Updated on:

UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024

UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024, Uttar Pradesh Subordinate Service Selection Commission (UPSSSC) has published a recruitment notification on 01/02/2024. The notification is for the recruitment of Pharmaceutical Ayurvedic. Here you will get the complete information about the UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment online application form.

UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024

Post Date Organization Name Post Name Qualification Vacancies Last Date
01/02/2024

Uttar Pradesh Subordinate Service Selection Commission (UPSSSC)

Pharmaceutical Ayurvedic UPSSSC PET 2023 Score Card. 10+2/Intermediate Exam with Biology/Mathematics subject. Diploma in Pharmaceutical Ayurvedic 1002 03/03/2024
    • Pharmaceutical Ayurvedic
    • 01/02/2024
  • 1002

Uttar Pradesh Subordinate Service Selection Commission (UPSSSC) has published the official notification for the Pharmaceutical Ayurvedic Posts on the official website of UPSSSC.

Online applying process for UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024 will be start from 12 February 2024 & the candidates can apply till the 03 March 2024 as per the last date of respective advertisement. Candidates must check the complete details for UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024 which has given below.

    • UR Category/OBC/EWS: Rs 25/-
    • SC/ST: Rs 25/-
Important Dates (UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024):
    • Starting Date For Apply Online & Payment of Fee: 12/02/2024
    • Closing Date For Apply Online & Payment of Fee: 03/03/2024
    • Minimum Age Limit: 18 Years
    • Maximum Age Limit: 40 Years 
    • Age Relaxation is Applicable as per the Rules
    • For More details, Refer to the Notification
    • UPSSSC PET 2023 Score Card. 10+2/Intermediate Exam with Biology/Mathematics subject.
    • Diploma in Pharmaceutical Ayurvedic
  • written Examination
  • Document Verification
  • Medical examination

Salary (UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024):

  • Rs.29200-92300 per month
Notification summary (UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024):
Important Links (UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024
Official Notification and Form Click here
Online Application Link Click here (Link will be updated on 12th Feb 2024)
Official Website Link Click here
Join Us Click here

1. Question: What is the total number of vacancies for the Pharmaceutical Ayurvedic post in UPSSSC Recruitment 2024?

Answer: There are a total of 1002 vacancies for the Pharmaceutical Ayurvedic post in UPSSSC Recruitment 2024.

2. Question: When does the online application process start for UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024?

Answer: The online application process starts on 12th February 2024.

3. Question: What is the last date for submitting the online application and payment of fees?

Answer: The last date for submitting the online application and payment of fees is 3rd March 2024.

4. Question: What is the application fee for UR Category/OBC/EWS candidates?

Answer: The application fee for UR Category/OBC/EWS candidates is Rs 25/-.

5. Question: Is there any age relaxation for candidates applying for UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024?

Answer: Yes, age relaxation is applicable as per the rules. For more details, refer to the official notification.

6. Question: What is the minimum and maximum age limit for candidates applying for the Pharmaceutical Ayurvedic post?

Answer: The minimum age limit is 18 years, and the maximum age limit is 40 years.

7. Question: What are the educational qualifications required for UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024?

Answer: Candidates need to have a UPSSSC PET 2023 Score Card, 10+2/Intermediate Exam with Biology/Mathematics subject, and a Diploma in Pharmaceutical Ayurvedic.

8. Question: What is the selection process for UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024?

Answer: The selection process includes a written examination, document verification, and a medical examination.

9. Question: What is the salary for the Pharmaceutical Ayurvedic post in UPSSSC Recruitment 2024?

Answer: The salary for the Pharmaceutical Ayurvedic post is Rs.29200-92300 per month.

10. Question: Can SC/ST candidates apply for the UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic post, and what is their application fee?

Answer: Yes, SC/ST candidates can apply. The application fee for SC/ST candidates is Rs 25/-.

Get the latest news, interact with our community, and join our family!

For more Updates regarding Upcoming Government jobs, Visit us: govtjobguide.com

govt exam 2024 job updates 2024 up govt exam Upcoming government exams 2024 UPSSSC Pharmaceutical Ayurvedic Recruitment 2024

govtjobguide

Related Post

DSSSB 1499 Various Posts Recruitment 2024, Vacancy, Eligibility, Selection Process, Last Date

DSSSB 1499 Various Post Recruitment 2024: Delhi Subordinate Services Selection Board DSSSB has released the advertisement for recruitment to 1499 posts of Inspector, Clerk, PGT, Nursing, Caretaker, Instructor, ...

Bihar Vidhan Parishad Office Attendant Recruitment 2024 Apply Online for 26 Post

Bihar Vidhan Parishad Office Attendant Recruitment 2024: The Bihar Legislative Council Vidhan Parishad Sachivalaya  has announced the online application process for recruitment of Office Attendants for 26 posts. All ...

BSF Air Wing and Engineering Recruitment 2024, Check Eligibility How to Apply and Last Date

BSF Air Wing and Engineering Recruitment 2024: The Border Security Force (BSF) has released the notification for 82 posts of Constable, Head Constable, Assistant Sub Inspector ASI and ...

BPSC Simultala Teacher Vacancy Notification 2024, Check Vacancy Eligibility and Apply Now

BPSC Simultala Teacher Vacancy Notification 2024: The Bihar Public Service Commission (BPSC), operating under the Education Department in Bihar, Patna, has been released BPSC Simultala Teacher Vacancy Notification 2024 ...

Leave a comment